Πώς να γίνετε ελκυστικός στο ωραίο φύλο με 3+1 συμβουλές

Και ναι είναι αλήθεια! Για τις περισσότερες γυναίκες δεν έχει σημασία να είσαι ωραίος αλλά να έχεις τρόπους και να έχεις κατακτήσει μία πολύ σημαντική αρετή που λίγοι άνδρες έχουν καταφέρει: την ελκυστικότητα!

Μερικά προϊόντα ομορφιάς θα σας ωθήσουν σε αυτόν τον δρόμο και θα σας βοηθήσουν να είστε κάθε μέρα καθαρός, περιποιημένος και όπως ακριβώς πρέπει για να τραβάτε τα βλέμματα.

Τι χρειάζεται να έχετε στο ντουλάπι σας ώστε να εκπέμπετε θετικά vibes και φρέσκο αέρα;

Ανδρική κολώνια

Έχετε ξοδέψει και εσείς πολλές ώρες ψάχνοντας να βρείτε ένα ντελικάτο άρωμα που θα αφήνει το στίγμα σας παντού; Καλά κάνετε! Η όσφρηση είναι μία πολύ σημαντική αίσθηση που αφήνει αναμνήσεις και μπορεί να χαραχτεί στο μυαλό σας για χρόνια! Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορείτε να αναζητήσετε μία κολώνια οποιουδήποτε budget με σανταλόξυλο και εσπεριδοειδή.

Αποσμητικό

Οι άνδρες ιδρώνουν περισσότερο από τις γυναίκες και έχουν πιο έντονη οσμή, γι’ αυτό το αποσμητικό θεωρείται άκρως απαραίτητος σύμμαχος. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην έχει πολύ έντονο άρωμα και καλύπτει αυτό της κολώνιας.

Σαμπουάν

Συχνά οι άνδρες υποφέρουν από πιτυρίδα και από τριχόπτωση, δύο χαρακτηριστικά που μπορούν να «χαλάσουν» την εικόνα τους. Διαλέξτε ένα σαμπουάν που να ταιριάζει στις ιδιαιτερότητες των μαλλιών σας, προσθέτοντας λάμψη που τα ανδρικά μαλλιά έχουν πολλή ανάγκη.

After shave

Αν ανήκετε σε αυτούς που ξυρίζονται σε καθημερινή βάση, επιλέξτε ένα πολύ ενυδατικό after shave για μία τέλεια επιδερμίδα χωρίς ερεθισμούς.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.